Another problem

Andybrody

Member
Hi again
Just got this from webif Authentication required " A user name and password are being requested by http://192.168.1.85. The site says: "webif" " when trying to log into webif of the new HD fox machine as far as I know I have not changed anything.
Help can not gain acces to the box at all now have tried reboot no change.
Thanks
Andy
 
OP
Andybrody

Andybrody

Member
Refer to post #2 here.
http://hummy.tv/forum/index.php?threads/Browser-access-password-forgotten.4864/

Can I also suggest that when you have such a problem, searching the forum (in this case for "password") may get you the answer sooner.

Thanks almost there very rarley use telnet bit of a dummy how do iget option2 on the telnet screen when log in
This what i have on the Telnet screen not sure what to do next

"Humax HD-Fox T2 (HumaxBedroom) 1.02.29/2.21

HumaxBedroom# "
thanks for your help
Andy
 

MontysEvilTwin

Well-Known Member
You have Telnet configured for expert mode. To get the options back, open Web-If and go to Settings>Advanced Settings and change 'Expert mode Telnet settings?' to no.

Edit: might be a bit difficult if you are locked out of Web-If. I think if you type 'tmenu' in Telnet after logging in etc you get the options back.
 
OP
Andybrody

Andybrody

Member
You have Telnet configured for expert mode. To get the options back, open Web-If and go to Settings>Advanced Settings and change 'Expert mode Telnet settings?' to no.
Big problem I cant get into webif due to the original problem reported in #1 above
Hope you can help
Thanks
Andy
 
OP
Andybrody

Andybrody

Member
You have Telnet configured for expert mode. To get the options back, open Web-If and go to Settings>Advanced Settings and change 'Expert mode Telnet settings?' to no.

Edit: might be a bit difficult if you are locked out of Web-If. I think if you type 'tmenu' in Telnet after logging in etc you get the options back.
Hi MontysEvilTwin
Your a star thanks for that all ok now
realy do not know how this passwrod problem came about in the first place
to my knowledge I did not do anthing to cause it to happen
Thanks again for all of you help
Regards
Andy
 
Top