• The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.1!

    This is upgrade brings a number of improvements including the ability to bookmark posts to come back to later. Please bear with us as we continue to tweak things and open a new thread for any questions, issues or suggestions in Site/Forum Issues.

Humax TV Remote App Problem

HarveyB

Active Member
Having upgraded to iOS 12(.0.1) on my iPad and iPhone, the TV Remote App no longer finds the Fox T2.

Has anybody else hit this problem?

It was working ok on iOS 11.




Sent from my iPad using Tapatalk
 
OP
H

HarveyB

Active Member
Here we are two months on and the “TV Remote” app in iOS still won’t connect to either of my boxes.
Is anybody out there managing to use the app on iOS 12 successfully?



Sent from my iPad using Tapatalk
 

Luke

Well-Knwοn Мember
I'm certain that you are much more clued in than I am concerning the Humax app ...
  • Is content share still switched on for the HDR-FOX T2s?
  • Is 'rc-app-bridge' still installed on the HDR-FOX T2s?
  • There was an app update for iOS 11 (1.0.15). As you had it working for iOS 11 presumably your are on 1.0.15 or later?
I'm aware that the app is faster, but as a work round are you using the custom firmware's browser based IR package instead?
 
OP
H

HarveyB

Active Member
Thanks input Luke:
- sharing is on
- running 12.1 iOS
- rc-app-bridge version 1.0.16

I do use CF or as alternative but, as you say, it’s not as quick/convenient.

Perhaps it’s my network, though I can’t think of anything that has change.
Can I assume that the app works ok for you? It would be helpful to know if anybody is still able to use it on iOS 12.



Sent from my iPad using Tapatalk
 
OP
H

HarveyB

Active Member
Sorry my mistake, you are correct. I am running:
Rc-app-Bridge v 1.0.0
iOS TVRemote app 1.0.16.


Sent from my iPad using Tapatalk
 

Robti

Member
Okay on iPad Pro & iPhone 8plus on iOS 12.1.1 it looks like the app finds the hdr and connects but no commands are working, the app acknowledges the button presses as it lights up but the humax doesn’t respond, sorry don’t know what else to say
 
OP
H

HarveyB

Active Member
Right. Thanks robti.
At least you are able to get further than me.
So I suspect that my problem may be network at my end.
But even if I solve that I might still end up with no responses like yourself.

Thanks for the help.
Have a nice New Year.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Top