[webif] Web Interface 1.2.6

MymsMan

Ad detector
#1
The updates to the webif to show the ENC icon seem to have broken the ability to schedule recordings,
I also had problems with EPG search by CRID
Webif-error log shows
Code:
/mod/webif/lib/epg.class:260: Error: expected floating-point number but got ""
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000000>' called at file "/mod/webif/cgi-bin/epg/info.jim", line 142
in procedure 'epg icon_set' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 260
/mod/webif/lib/epg.class:260: Error: expected floating-point number but got ""
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000000>' called at file "/mod/webif/cgi-bin/epg/info.jim", line 142
in procedure 'epg icon_set' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 260
/mod/webif/lib/epg.class:260: Error: expected floating-point number but got ""
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000012>' called at file "/mod/webif/cgi-bin/epg/search.jim", line 123
in procedure 'epg cell' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000012>' called at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 273
in procedure 'epg icon_set' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 260
/mod/webif/lib/epg.class:260: Error: expected floating-point number but got ""
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000012>' called at file "/mod/webif/cgi-bin/epg/search.jim", line 123
in procedure 'epg cell' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
in procedure '<reference.<epg____>.00000000000000000012>' called at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 273
in procedure 'epg icon_set' called at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 48
at file "/mod/lib/jim/oo.tcl", line 65
at file "/mod/webif/lib/epg.class", line 260
I was attempting to set series recording for new Father Brown series
 

af123

Administrator
Staff member
#3
Ahh, sorry about that. It should resolve itself once the EPG database is regenerated to include the new field (which will happen automatically following the next reboot)
 

prpr

Well-Known Member
#4
But it doesn't fix it.
In any case, the EPG database gets rebuilt periodically without a reboot, and the new field was already present on mine. (I rebooted anyway and waited for the database to rebuild.)
Something else is going on with those odd types. I've made it work as follows:
Code:
humax# diff -u /mod/webif/lib/epg.class~ /mod/webif/lib/epg.class
--- /mod/webif/lib/epg.class~
+++ /mod/webif/lib/epg.class
@@ -257,7 +257,7 @@
  "<img src=/images/178_1_26_Icon_Split.png $height>"
  }

-  if {$content_mgmt} {
+  if {$content_mgmt != 0} {
  lappend set \
  "<img src=/images/749_1_26_Video_Encryption.png $height>"
  }
but I don't really understand why.
 

prpr

Well-Known Member
#5
Radio recordings are marked as SD in the WebIf now. It would seem to make sense to have neither SD nor HD, as there are no pictures on the radio (rather they're in your head!).
 
Top