• The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.1!

    This upgrade brings a number of improvements including the ability to bookmark posts to come back to later. Please bear with us as we continue to tweak things and open a new thread for any questions, issues or suggestions in Site/Forum Issues.

DetectAds - Chaseget "DNLA Server is Not running" error

OP
T

Thaddeus

New Member
Thanks MymsMan.

I tried
Code:
diag fix-flash=packages
but it came up with this error,
Code:
Unrecognised option 'diagfix-flash=packages'
I also tried doing it in Maintenance Mode but that came up with the same error.

I tried adding a - to make it
Code:
diag -fix-flash=packages
which didn't give me an error but also didn't seem to do anything, just repeat all the Maintenance Mode options on the Telnet screen.

I've checked the remote in the IR since but it still doesn't control the box.

And the remote control mode is set to Mode 1 on both the IR and the actual remote via the Humax box menu.
 

Black Hole

May contain traces of nut
That was a typo on MymsMan's part; it should be fix-flash-packages, and the easiest way to run a diagnostic is to pick it from the drop-down list at WebIF >> Diagnostics.
 
OP
T

Thaddeus

New Member
Thanks Both,

Once again, it looks like you've managed to fix the problem as I ran the MymsMan diagnostic advice as translated by Blackhole and now the remote control image is controlling my TV.

I won't know for certain that it's fixed the chaseget issue but I'm feeling pretty confident.

Hopefully I won't need to test your powers a third time but I am impressed that you've managed to sort things out for me again, so thank you.
 

/df

Active Member
Speaking of typos:
Digital Living Network Alliance
Could it be that ChaseGet has this typo (DNLA) built-in?
 

Black Hole

May contain traces of nut
That's one I guess we've all fallen into at one time or another. I hadn't even noticed it in the title.
 
Top