More auto-decrypt failures

john.robinson

New Member
I've been having problems with auto-decrypt. I read around these forums, updated my firmware and packages to the latest, and that cured some failures from a little while ago, but some more are failing now. Symptoms are as before, auto_log endlessly full of things like this:

Code:
05/09/2013 11:50 -  DECRYPT: /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200
05/09/2013 11:50 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8352.TS
05/09/2013 11:52 -  /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 11:52 -  DECRYPT: /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130904_1800
05/09/2013 11:52 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8367.TS
05/09/2013 11:54 -  /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130904_1800.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 11:54 -  DECRYPT: /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130903_1800
05/09/2013 11:54 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8359.TS
05/09/2013 11:56 -  /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130903_1800.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 11:56 -  DECRYPT: /media/My Video/Cracker/Cracker_20130901_0038
05/09/2013 11:56 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8343.TS
05/09/2013 11:57 -  /media/My Video/Cracker/Cracker_20130901_0038.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 11:57 -  DECRYPT: /media/My Video/Cracker/Cracker_20130831_0158
05/09/2013 11:57 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8335.TS
05/09/2013 11:59 -  /media/My Video/Cracker/Cracker_20130831_0158.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 12:10 -  DECRYPT: /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200
05/09/2013 12:10 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8352.TS
05/09/2013 12:11 -  /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 12:12 -  DECRYPT: /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130904_1800
05/09/2013 12:12 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8367.TS
05/09/2013 12:13 -  /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130904_1800.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 12:13 -  DECRYPT: /media/My Video/Law & Order/Law & Order_20130903_1800
05/09/2013 12:13 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8359.TS
05/09/2013 12:16 -  DECRYPT: /media/My Video/Cracker/Cracker_20130901_0038
05/09/2013 12:16 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8343.TS
05/09/2013 12:18 -  /media/My Video/Cracker/Cracker_20130901_0038.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 12:18 -  DECRYPT: /media/My Video/Cracker/Cracker_20130831_0158
05/09/2013 12:18 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8335.TS
05/09/2013 12:19 -  /media/My Video/Cracker/Cracker_20130831_0158.ts - File did not decrypt properly.
05/09/2013 12:30 -  DECRYPT: /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200
05/09/2013 12:30 -  DLNA: http 127.0.0.1:9000/web/media/8352.TS
05/09/2013 12:32 -  /media/My Video/NCIS/New_ NCIS_20130902_2200.ts - File did not decrypt properly.

If anyone can peek into these files and work out why these are failing while doing it manually succeeds, I am uploading the original and manually-decrypted versions of one of the episodes of Law & Order (I've just watched the decrypted version and it plays perfectly) to test.yuiop.co.uk slash humaxpvr username hummy.tv password autodecrypt - and they should finish uploading in the next hour or two.

The frustrating thing is that while autodecryption keeps trying all that time, my box runs slowly (at least browsing media) all the time :(

[NB I have changed my "links" not to be links because I can't post with links yet, bah...]
 

af123

Administrator
Staff member
I'll have a look this evening. Might need you to run some diagnostics your box to try and work out why the files aren't considered to have decrypted properly.
 
OP
J

john.robinson

New Member
That's great. The video files should have finished uploading by about 7pm BST (GMT+01:00), and I will of course be happy to run diagnostics. Thanks!
 

af123

Administrator
Staff member
I can see the problem. The programme allocation table (PAT) spans more than one packet.
 
OP
J

john.robinson

New Member
Woohoo! Yes it does! And didn't even need a reboot. Damn, you're good! Thank you very very much for fixing it and fixing it so soon and for providing the functionality in the first place and generally for being fantastic! :D:frantic::D

OK I'm going for a lie down ;)
 
Top