Recent content by dragon-it

  1. D

    Media filename stops web-if from continuing...

    Sorry, I didn't get a chance to reply before. The webif error log did end up with the same errors after reboot and deleting the queue database stopped this filename causing this error, thanks very much for the suggestion and fix, one to remember!
  2. D

    Media filename stops web-if from continuing...

    prpr - I will keep an eye on it, I think those were from when I had issue a while back but I will check current queue and remove like you say. I have renamed a completely different recording with it's filename to this (and the other three associated files) and webif fails at that point too...
  3. D

    Media filename stops web-if from continuing...

    Only this... no dates on entries but 5 times. /mod/webif/lib/queue.class:210: Error: database disk image is malformed in procedure 'entry' called at file "/mod/webif/html/browse/index.jim", line 328 in procedure 'queue' called at file "/mod/webif/html/browse/index.jim", line 213 at file...
  4. D

    Media filename stops web-if from continuing...

    Is there an issue with filenames containing ! or should they be filtered out by the Humax? Web-if would not show anything beyond the program "Metalworks!", I thought maybe to do with following two filenames extra blank chars etc. so renamed those using telnet but no good. Renamed the four...
  5. D

    Empty recordings - happening a lot

    It certainly seems better over last day or so. Going to leave it for few days then factory default it if needed. thanks for all the suggestions Steve
  6. D

    Empty recordings - happening a lot

    Thanks, have changed the on-box back to "off" now then and see if that helps, maybe that is what has been causing those 0's
  7. D

    Empty recordings - happening a lot

    I would LIKE the channels that work best to use AR and others to use padding, I've just set them all back to padding through that for now in case it has been part of the empty recordings issue but suspect not. Thanks for the response, I'm hoping there is some log that shows what it is trying to...
  8. D

    Empty recordings - happening a lot

    Thanks, no I only use the traditional 'needs a reboot' amendment to schedules form the webif, most of them are long standing one set from the TV. I have it set on the TV interface with padding of 1min / 1min I think and did (inadvertently) not have the multi-mode app installed since replacing...
  9. D

    Empty recordings - happening a lot

    Recently changed the drive from an "always full" 1Tb drive which seemed to be increasingly suffering from disc issues to 2Tb one which seems fine. Seemingly unrelated to that, we used to have problems with empty recordings and they seem to be worse than ever over last couple of weeks to the...
  10. D

    Corrupted HD recordings

    As follow up we haven't had a single problem with break up on recordings since turning off the background processing option during recordings - must just have been too much going on with the extra work. I don't know why it has only recently started happening but doesn't matter, works perfectly...
  11. D

    Corrupted HD recordings

    Thanks, for starters I have turned off the auto-processing during some of the evening hours it is most likely to be in use and disabled it during recording - I hadn't noticed that option before to specifically disable during record, but quite possible it was still trying to work on decrypting...
  12. D

    Corrupted HD recordings

    After a quick bit of advise please where I should look for an issue we've been having for a while. In summary problem is watching HD recordings we get a lot of break up like it had bad signal with picture breaking up and sound dropping out, I've only noticed it on HD recordings and gets a lot...
  13. D

    HDR Fox T2 not behaving - any pointers please?

    To finish this off... the disk check kept getting stuck around 20% but refreshing the telnet window with Return every now and again kept it running OK and a couple of hours later problem corrected and HDR back to normal. Still don't know what was stopping the partition unmounting but thanks...
  14. D

    HDR Fox T2 not behaving - any pointers please?

    Sorted I hope. I'd never used the lazy option before on umount. Nothing showing in different process lists still but umount -l ... and it just did this time :-) Ok it's going to trickle through running fsck for ages (stuck at 3.2% for a while so far) but it is running now so lots of things...
  15. D

    HDR Fox T2 not behaving - any pointers please?

    Thanks again. Will try some of those when I get a slot on the telly later and keep digging. If all else fails I'll pull the files off it or try and fix it offline on a pc I suppose.
Top