EPG not showing - No cached EPG data, try again later (no such table: epg.epg)

aks100

New Member
I am not seeing the EPG anymore via the web i/f, I don't know when it stopped working, but it has previously been fine. However, the on-screen EPG is working fine. When I hover over the title area, it shows "No cached EPG data, try again later (no such table: epg.epg).
Watching 1: BBC ONE Lon".

I searched and found a this similar thread, and I 've tried a few things, like restart the epg service, cold reboot of the Fox-T2, leave on BBC1 for 30 mins (and BBC1 HD), but I still do not see the epg.

Custom firmware version is 3.13 (build 4028), and web i/f is 1.4.8-1.

I just did a re-tune too, still not showing any EPG entries in web i/f.

Thoughts on how to resolve this, or reset everything and re-install custom f/w?
 

MymsMan

Ad detector
Thoughts on how to resolve this, or reset everything and re-install custom f/w?
Reboot into Maint mode (from the Diagnostics menu) and run the menu option to clear the epg database
(simpler than doing the system flush)
 

prpr

Well-Known Member
Thoughts on how to resolve this, or reset everything and re-install custom f/w?
Is this an HD or an HDR?
Resetting and re-installing won't achieve anything... apart from wasting your time.
From a command prompt, what does ls -lR /mnt/hd1 say?
Maybe partition 1 has gone read-only, in which case you need a fixdisk run from maintenance mode.
 
OP
A

aks100

New Member
I went to maintenance mode, tried to clear epg, but that failed to find the epg file.

I then ran fixdisk, and it dealt with a bunch of errors. After that, rebooted, and finally the web i/f epg is working again.

Thanks
 
Top