• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.0!

    This is a major upgrade which changes the look and feel of the forum somewhat but brings a host of improvements too. Please bear with us as we continue to tweak things and report any issues or suggestions in Site/Forum Issues.

No TV picture from Hummy when it's already recording

#1
Hi
This is an old problem that I have just lived with but there may be a quick & easy solution that someone could suggest......
The Hummy is in standby but recording in the background...
The TV is then switched on followed by the Hummy.
The Hummy goes live but there is no apparent connection with the TV.
Changing the TV's source manually doesn't work.
The only solution I have found is to unplug the HDMI from the TV and then reconnect it.

I would be grateful for any suggestions
 

gomezz

Well-Known Member
#2
Changing the TV source always works for me (actually changing the source using my HDMI switch box) on the very few occasions HDMi handshaking has failed.
 

gomezz

Well-Known Member
#4
Fair enough. It should make no difference how you switch source but I thought I should mention my switch just in case it does. As it happens so infrequently for me I can't really force a test switching source on my TV instead.
 

Trev

The Dumb One
#5
This has happened to me on a couple of rare occasions. I just got the green screen under the same conditions as the OP. The switch box idea didn't work and I had to unplug and replug the HDMI so as not to interrupt the recording.