• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.0!

    This is a major upgrade which changes the look and feel of the forum somewhat but brings a host of improvements too. Please bear with us as we continue to tweak things and report any issues or suggestions in Site/Forum Issues.

Rebooting Box

#1
For some reason this week my T2 is rebooting shortly after booting for the first time when turned on, after the reboot its fine until its turned off.

This happens every-time the the T2 is brought out of standby.

Is there anyway of finding out what's causing this and what a possible resolution might be?

Thanks
 

Black Hole

May contain traces of nut
#2
I'm sure this came up very recently, but I don't seem to be able to locate the query.

The first step to diagnosis is to turn off content sharing (Menu >> Settings >> System >> Internet Setting >> Content Share = Off) and see if it still does it.

Have a look HERE (click), particularly posts #7 & #9.
 
#3

Black Hole

May contain traces of nut
#4
Thanks, although I think that's yet another one. There seem to be two things going on, either the indexer not liking something in the file system or the DLNA service interacting badly with another device on the network.
 
OP
OP
J

Jon Hill

New Member
#5
Removing content sharing resolved the issue, so I now know what is it causing it.

I t it back on as I've started using content sharing quite a bit recently, I've just told everyone that might turn the T2 on to expect it to reboot after a couple of minutes.

Would flashing the latest firmware or custom firmware help at all?

Thanks
 

Black Hole

May contain traces of nut
#6
Does the Twonky issue ring any bells with you?

You might need the CF if the problem boils down to a file system error that needs correcting, but better wait for the chief BYT who seems to be off-line at the moment.