t1010 totally unresponsive

badvibrations

New Member
Hi

Just bought a Humax T1010 Manager's Special Grade A unit from Humax Direct - worked perfectly well yesterday, but today it simply won't start up - the power light is on, but it is totally unresponsive. I've tried getting it into maintenance mode, but nothing responds at all. Any suggestions?
 

Black Hole

May contain traces of nut
10/10 for STBO! :p
Yer, I can do that good.

I don't see what alternative there is. You pay good money for goods, the goods break in an unreasonable time and apparently it's not a user-serviceable item (eg the fuse), so the answer is indeed bleedin' obvious.
 

Mike0001

Well-Known Member
Yer, I can do that good.

I don't see what alternative there is. You pay good money for goods, the goods break in an unreasonable time and apparently it's not a user-serviceable item (eg the fuse), so the answer is indeed bleedin' obvious.

I agree, it annoys the hell out of me too. I get stuff to review all the time from Amazon. I get CDs with installers that don't work. I get items that break after a few weeks. This is from firms that are hoping for favourable reviews of items pre-release. What can we do? The rules say, give an honest review. Unfortunately that means the 5* product gets a 1* review and the apparently 5* item drops to 1* when it breaks or stops working . Mind you, you get the occasional wonderful product from a firm that takes quality control seriously, and that more than makes up for it...
 
Top