• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.0!

    This is a major upgrade which changes the look and feel of the forum somewhat but brings a host of improvements too. Please bear with us as we continue to tweak things and report any issues or suggestions in Site/Forum Issues.

Unable to browse video from web interface

#1
I have a HDR-Fox T2 1TB that has the latest custom f/w ver 2.14 which is great.

The only problem I have is long delay when I open my media folder for videos, there is no delay looking at music at all.


Also I have found when using the web interface to browse media files I can browse music and photos fine but when I try to view video I get the following error.

(No error here yet as unable to post links)

could the two problems be linked?

any ideas what I could try to fix this issue?

Thanks

Phil
 
OP
OP
P
#4
Runtime Error: /mod/web if/lib/ts. class: 110: child killed by signal SIG BUS in procedure 'entry' called at file "browse .jim", line 293 in procedure 'ts' called at file "browse . jim", line 96 in procedure 't s' called at file "/mod/we b if/lib/ t s.class", line 134 at file "/mod/web if/lib/t s.class", line 110
 

Black Hole

May contain traces of nut
#6
Enclose it in (plain)...(/plain) tags (replace the round brackets with square brackets).

OK, so you found a work-around while I was posting.
 
OP
OP
P
#7
Runtime Error: /mod/webif/lib/ts.class:110: child killed by signal SIGBUS in procedure 'entry' called at file "browse.jim", line 293 in procedure 'ts' called at file "browse.jim", line 96 in procedure 'ts' called at file "/mod/webif/lib/ts.class", line 134 at file "/mod/webif/lib/ts.class", line 110
 

Black Hole

May contain traces of nut
#8
Square brackets! However, it seems to have posted OK regardless.

As to the problem, not my area of expertise. We'll have to wait for af123 to swing by.
 
OP
OP
P
#9
Runtime Error: /mod/webif/lib/ts.class:110: child killed by signal SIGBUS in procedure 'entry' called at file "browse.jim", line 293 in procedure 'ts' called at file "browse.jim", line 96 in procedure 'ts' called at file "/mod/webif/lib/ts.class", line 134 at file "/mod/webif/lib/ts.class", line 110

it's all in the detail :)

thanks for your help, any advice would be great.
 

af123

Administrator
Staff member
#10
It's crashing while trying to read information from a .hmt file associated with a recording. Whatever is wrong with that HMT file could be slowing down the onTV interface too.

Does this happen when you try and view the top level of the video folder? Could you run the checkhmt diagnostic from the web interface diagnostics screen? That should identify which file is broken then if you can send it to me I can have a look for you, or at least move it out of the way and see if it fixes the problem.
 
OP
OP
P
#11
Hi, Thanks for your help

yes it happens at the top level of the video folder.

I ran the checkhmt diags and got this output


>>> Beginning diagnostic checkhmt
Running: checkhmt
Title:I'm a Celebrity Get Me Out of Here
Title:I'm a Celebrity... Coming Out
Title:Idris Elba's How Clubbing...
Title:Leaving
Title:psychic Sally On The Road
Title:Real Housewives of New York City
Title:Something Special

>>> Ending diagnostic checkhmt
 

af123

Administrator
Staff member
#13
No errors there, could you try it again? I've tweaked it a bit to use exactly the same command as the media browser does.
 
OP
OP
P
#15
I FTP'd onto the Humax and deleted all the recordings listed in the diags output and a couple that weren't, I just deleted everything not in a folder.

Cheers