Recent content by Erratic

  1. E

    Webui - Browser showing only 1st recording in any directory and more...

    Hopefully not a failing disk, but as I said disk scan (and also SMART) checked out fine atm. But its still the original drive in the FOX so it's getting on a bit, I wouldn't be surprised if its slowly dying.
  2. E

    Webui - Browser showing only 1st recording in any directory and more...

    There where a couple of errors mentioned over and over. Not very long I had recently cleared log before problems occurred. Attached the log.
  3. E

    Webui - Browser showing only 1st recording in any directory and more...

    Thanks for that, forcing a reinstall of webif fixed both issues. :)
  4. E

    Webui - Browser showing only 1st recording in any directory and more...

    Suddenly out of the blue my HDR-FOX T2 has developed a couple of problems. The webui browser is only showing the 1st recording in any directory regardless of how many recording in there (FTP shows they are there and the TV media browser shows the recordings as normal and indeed they can be...
  5. E

    RS Showing incorrect disk usage on site

    Just noticed on my box, that the HDD used figure shown on the RS website is always incorrect. In my case the site claims about 10.5GB less usage than the box actually does. This isn't a sync problem as I can check the figure literally 10 seconds after the box last contacted the RS site and...
  6. E

    Auto not adding events... (RS)

    Tried reset and it eventually (about 7 hours later) pushed the events to the recorder in although it never showed pending when I checked multiple times. Thanks, hopefully that's the end of that problem. :)
  7. E

    Auto not adding events... (RS)

    Got a problem with any rules I add, while they show a number of forthcoming events when checked with the "Matching Events" button it never adds them to the pending list to be sent to the recorder. I have waited over 24 hours, reset the recorder a number of times, logged in and out of the...
  8. E

    Sony Movie Channel

    The main (tiny) problem I'm seeing is no icon in Web-If for this channel.
  9. E

    Sweeper wont save rules (or ignores them)

    Seem to have fixed the problem for now, it was due to one of the folders (that most of the recording go into and is used by sweeper rules) having a # in the file name. Removed the # from the folder name and it worked as it should again. Strange, as previously it appeared to work fine for the...
  10. E

    Sweeper wont save rules (or ignores them)

    Recently tried to create a few new rules, but can't get them to save. In the web interface clicking save indicates it been saved to the ".sweeper" file and the rules can be run with the "run now" option. Turning to the text view the rules are there fine. However the rules never run and if you...
  11. E

    What log should I check

    Been getting a lot of problems with ITV atm being lazy with split programs (why the hell they have to put that crappy 5 minute entertainment news program in the middle of films?). The least they could do is simply include it in the recording if they cant be bothered to use the split flags. BBC...
  12. E

    portal-xtra1 dead project?

    This package doesn't work for me at all. I can select the 4 coloured menus but can't select anything on them at all. Is there something I need to do to get this working? Or is it dead (atleast ATM)?
  13. E

    Change folder problems

    Is it by design that you can only change to a folder 1 deep and not multi-nested? If I change recording folder for a series from "Family Guy" to "Series/Family Guy" instead of putting the recordings in the "Family Guy" folder inside the "Series" Folder the recorder creates a new folder called...
  14. E

    Auto-shrink not working

    Scratch what I said before, all 3 folders aren't working again nor are any other newly created ones. Turning auto to "debugging" level shows nothing in the log but the scans for sweeper, dedup and autodecrypt but nothing at all for shrinking. It looks like something is possibly interfering...
  15. E

    Auto-shrink not working

    The disk is only about 1/3 full so space isn't a problem and no I'm not running ARBookmarks at all. As for the auto log, it seems now 2 of the 3 folders set to shrink have suddenly started working, the 3rd however still doesn't work. This non-working folder is only filled by files via a...
Top