• The forum software that supports hummy.tv has been upgraded to XenForo 2.1!

    This upgrade brings a number of improvements including the ability to bookmark posts to come back to later. Please bear with us as we continue to tweak things and open a new thread for any questions, issues or suggestions in Site/Forum Issues.

epg missing in remote scheduling

JimD

Forum Supporter
I did provide my unique identifier but I will repeat it:
Unique Identifier 63293330
I have just checked and the EPG is still empty
 

loffler

New Member
I have the same problem. Recordings show OK and up to date but no EPG to browse or search.
Have tried all diagnostics without luck: rs push, /mod/sbin/rs_process now, rs/checkin, rs/muxdump and rs/sync
CFW: 3.13
rs: 1.5.1-2
rs.log is full of error "could not acquire lock"
EPG in webif shows OK, but not in rs - I am in South East region
 

af123

Administrator
Staff member
I did provide my unique identifier but I will repeat it:
Unique Identifier 63293330
I have just checked and the EPG is still empty
This should be fixed now. The problem was caused by the 5 duplicate channels that you have from 800-804 but RS should handle that better now. Unless you want those duplicate for any reason, I suggest you remove them anyway as they can cause problems with recordings.

I have the same problem. Recordings show OK and up to date but no EPG to browse or search.
Can you see if this fixes your problem too? If not, please post the unique ID of your box from the settings page in RS, and I'll have a look.
 

loffler

New Member
Yes the EPG appears now - both grid and now/next.
I didn't have any channels in the 800's and I cant see any duplicates. I will have a closer look when I get home.
Thanks for fixing this, its a great feature.
 
Top